Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Ο μάγος Sankara στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη ο μεγάλος Έλληνας illusionist, μάγος Sankara μας υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της μαγείας τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 21:00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν θα δείτε τα αντικείμενα να ταξιδεύουν στο χρόνο, τα παλαιά να γίνονται καινούργια και το αντίστροφο. Ειδικότητά του είναι να φτάσει την ανδρεναλίνη στα ύψη, να παίζει παιχνίδια με τον χρόνο, να υπερπηδά τα φυσικά – ανθρωπίνως δυνατά – όρια και να μαγνητίζει το μυαλό των θεατών σε κάθε του show.

Ο γνωστός σε όλους Sankara, αποδεικνύει κάθε φορά πως μπορεί να αγγίξει το…αόρατο, να «δει» την σκέψη σας, να «αφουγκραστεί» το μυστικό σας. Όντας χαρισματικός, έκανε σκοπό της ζωή του να μοιραστεί μαζί σας το μυστήριο του υπερφυσικού.

Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εμπειρία «από μέσα», ως συνεργός του Sankara, θα μπορέσετε να λάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο πάνω στην σκηνή. Αυτά και άλλα εντυπωσιακά οπτικά θεάματα θα σας καθηλώσουν και θα σας παρασύρουν να αποδράσετε από τη λογική και να γίνεται συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι μαγείας… με οδηγό σε αυτό το ταξίδι τον Sankara, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του υπόσχονται ένα show Μαγείας, αποκαλύψεων και κορυφώσεων, ικανό να καταπλήξει θεατές κάθε ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ