Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

«Ο κ. Μπάμπαλος σε πανικό ξηλώνει τις αφίσες μας ενώ αφήνει της Γεννηματά, μη τον μαλώσουν» (φώτο)

Δημοσιεύθηκε

στις

Διπλή καταγγελία από το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής και την Αιμιλία Τζίβα

Πολώνεται επικίνδυνα το προεκλογικά κλίμα στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, καθώς σύμφωνα με καταγγελία της παράταξης Δίκτυο Πολιτών και της επικεφαλής και υποψήφιας δημάρχου, κας Αιμιλίας Τζίβα «ο δήμαρχος κ. Μπάμπαλος σε κατάσταση πανικού ξηλώνει αφίσες που ενημερώνουν για τη σημερινή εκδήλωση της παράταξής μας ενώ την ίδια στιγμή αφήνει τις αφίσες της κυρίας Γεννηματά να μη τον μαλώσουν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση – καταγγελία που απέστειλα το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής με τίτλο: «Ο πανικός τυφλώνει, δεν απέχει πολύ και από το κάψιμο των βιβλίων» αναφέρει: «Ο δήμαρχος κ. Μπάμπαλος σε κατάσταση πανικού ξηλώνει αφίσες που ενημερώνουν για τη σημερινή εκδήλωση της παράταξής μας ενώ την ίδια στιγμή αφήνει τις αφίσες της κυρίας Γεννήματά να μη τον μαλώσουν.

Εμείς του απαντάμε ότι η παρουσία μας θα είναι ηχηρή παρά τα μέσα που χρησιμοποιεί. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές μαύρες οι οποίες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Την αλαζονεία και την έλλειψη σεβασμού στους πολίτες δεν μπορείτε να την κρύψετε. Τουλάχιστον κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα δήμαρχο όταν έχει εργαζόμενους να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες (ΦΩΤΟ). Έχουμε ήδη καλέσει την επιθεώρηση εργασίας να παρέμβει.

Οι εκλογές είναι κοντά. Οι αυτοδυναμίες τέλειωσαν . Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι Ηρακλειώτες.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ