Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Χαλανδρίου!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Αθλητικός Όμιλος Κάλλιστος προκηρύσσουν τον 1Ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου με την ονομασία “CHALANDRI Run the Christmas Night.”

Πρόκειται για νυχτερινό αγώνα δρόμου 5900μ. με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης. Tαυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα σε βαδιστές (μη αγωνιστικός χαρακτήρας) να περπατήσουν μέρος της διαδρομής για 2300μ. περίπου και να τερματίσουν στο σημείο της αφετηρίας.

Στην διαδρομή οι συμμετέχοντες δρομείς ξεκινούν από την Κεντρική Πλατεία (Ελευθερωτών- Αγίου Νικολάου) και τρέχουν μια κυκλική διαδρομή μήκους 600μ. περιμετρικά της κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου και στην συνέχεια τρέχουν μια κυκλική διαδρομή συνολικής απόστασης 2650μ. για δύο (2) φορές. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται, ως διαδρομή μικτής επιφάνειας. Κατά μήκος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν εντός της ρεματιάς, καθώς και κατά μήκος της παραρεμάτιας ζώνης διασχίζοντας πολύ όμορφα τοπία.

Ώρα εκκίνησης: 20:00 5900μ. Ανδρών – Γυναικών

Ώρα εκκίνησης: 20:07 2300μ. Ελεύθερη Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα τρεξίματος έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2007 (από 12 ετών και άνω). Για τον αγώνα δυναμικού βάδην δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Άνδρες και Γυναίκες γεννημένοι έως το 2010 .

Σε περίπτωση που ο/η δρομέας είναι κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα /κηδεμόνα.

Θεωρείται απαραίτητο να τονισθεί ότι όλοι οι δρομείς ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει πρόσφατα να έχουν εξεταστεί από εξειδικευμένο Ιατρό, διότι αγωνίζονται με δική τους αποκλειστικά ευθύνη-γονέων/κηδεμόνων.

Δηλώσεις συμμετοχής

Η Οργανωτική Επιτροπή θα δέχεται Δηλώσεις Συμμετοχής μόνο μέσω συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας, στον παρακάτω σύνδεσμο http://evest.gr/entries/index.php/chalandri-run-the-christmas-registration.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες πρέπει να κατατεθούν έως και την Κυριακή 15/12/2019 και ώρα 24:00.

Στο τέλος της διαδικασίας υποβολής της φόρμας εγγραφής θα δίνετε μοναδικός κωδικός συμμετοχής (όχι αριθμός συμμετοχής) που αυτόματα σημαίνει ότι η εγγραφή είναι επιτυχής.

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ