Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Νέα Χαλκηδόνα: Δύο ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έρχονται στο Πάρκο “Γ. Αποστολάκης”!

Δημοσιεύθηκε

στις

Αύριο Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο π. Στρατιωτικό Εργοστάσιο, Πάρκο “Γ. Αποστολάκης” στη Νέα Χαλκηδόνα.

  • 11:30 π.μ.: Κινητό πλανητάριο

Πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό κόσμο μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση. Το κινητό πλανητάριο είναι ένας ειδικός θόλος, για την ακρίβεια μία φορητή φουσκωτή “αίθουσα” με διάμετρο 6 μέτρων. Το σύστημα προβολής, πληροί τις πιο προηγμένες προδιαγραφές σε full HD και ήχο Dolby Surround. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία «Η αυγή της διαστημικής εποχής» μια ιστορική αναδρομή στην σκληρή εκπαίδευση και τον απίθανο ηρωϊσμό των κατακτητών του Διαστήματος, από την αυγή του Space Age μέχρι σήμερα μέσα από την πρώτη ανακοίνωση του Apollo 11.

  • 19.30 μ.μ.: Χριστουγεννιάτικο γκαλά «Ο χριστουγεννιάτικος εφιάλτης του Σκρουτζ»

Ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι, μέσα σ’ ένα σκοτεινό παραμύθι. Η ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ, όπως τη διηγήθηκε η ανατριχιαστική πένα του Αντώνη Τουμανίδη στο «Εφιάλτες και Παραμύθια», ζωντανεύει μέσα από γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αγαπημένα μιούζικαλ, με τις φωνές των Ναταλία Κάντζια και Γιάννη Φίλια. Ένα δυναμικό, λαμπερό μουσικοθεατρικό γκαλά με αφηγητή τον Γιάννη Βούρο που θα σας καθηλώσει, αλλά και θα σας ταξιδέψει.

Τραγουδούν: Ναταλία Κάντζια (Υψίφωνος), Γιάννης Φίλιας (Τενόρος)
Αφηγητής: Γιάννης Βούρος (φιλική συμμετοχή)
Συμμετέχει και η Μικτή δημοτική χορωδία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Διεύθυνση χορωδίας – μουσική διδασκαλία: Μαρία Κάτσαρη
Συνοδεύει ορχήστρα Δωματίου
Διευθύνει: Θεόδωρος Γ. Λεμπέσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ