Μικροί και μεγάλοι ένιωσαν τη “μαγεία των Χριστουγέννων” στη Μεταμόρφωση! [Εικόνες]

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Μεταμόρφωσης, παρουσία πλήθους πολιτών.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Παιδί, με αρκετές παράπλευρες δραστηριότητες οι οποίες ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, κατά τον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι ελπίζει το νέο δέντρο να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τη Μεταμόρφωση.

“Σήμερα ξεκινούμε να μετράμε μαζί αντίστροφα για τον ερχομό των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ημέρες Αγάπης και Προσφοράς. Αξιών που πρεσβεύει η γέννηση του Θεανθρώπου. Το υπέρτατο και πανανθρώπινο δώρο Ζωής, Αγάπης και Ελπίδας” πρόσθεσε ο κ. Σαραούδας, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Μεταμόρφωσης και προσκάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει και να περάσει καλά.

Στην εκδήλωση εντυπωσίασαν με την παρουσία και τα τραγούδια/κάλαντα από όλη την Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, οι παιδικές χορωδίες του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.