Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Θετικά ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συμμετέχοντας εχθές, Τρίτη 26 Νοεμβρίου στην καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος.

Συμμετείχαν δημότες, διοικητικοί υπάλληλοι καθώς και καταδρομείς από το Σώμα Ελλήνων Καταδρομέων. Τον χώρο επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ενώ παρούσα σε όλη τη διαδικασία ήταν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Μαρίας Δημητριάδου – Καρασιμοπούλου και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Κωνσταντίνα Τάτση.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς και χάρη στην συμβολή μίας ιατρού, δύο νοσηλευτών και ενός μεταφορέα.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν και μαθητές δημοτικού σχολείου της περιοχής που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την διαδικασία από την γιατρό, να εκφράσουν τις απορίες τους αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά την αιμοδοσία και να κατανοήσουν την σημασία της προσφοράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ