Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού από τον Δήμο Πεντέλης

0

Εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη, η καλύτερη Θεραπεία», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης, με κύρια ομιλήτρια την κα Ελένη Φαλιάκου, MD, Χειρουργό, Διευθύντρια Β΄ Κλινικής Μαστού του Κέντρο Μαστού ΜΗΤΕΡΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης με ομιλίες η κυρίες Ζέτα Κατσιφού, και Ίλια Βαλσαμάκη, νικήτριες καρκίνου μαστού, ενώ παρευρέθη και έκανε παρέμβαση η κα Καίτη Αποστολίδου, Πρόεδρος ΕΛΛ.Ο.Κ., Πρόεδρος ΕCPC-European Cancer Patient Coalition, και μέλος Ελληνικών & διεθνών οργανώσεων και επιτροπών ασθενών με καρκίνο. Τη συνάντηση συντόνισε η Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης Ντίνα Λαζή.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεωργία Μητροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βλάσσης Σιώμος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Φωτεινή Μαρκαντώνη, ο Τοπικός Σύμβουλος Πεντέλης Γιώργος Κολοβός, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης Αιμιλία Λεονταρίτου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σέβη Πάχνη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Ξένια Καρακάση, η Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου Μαρία Τουγουντζόγλου, η Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων της Β3 Νομαρχιακής της ΝΔ Ντίνα Κολοβού και το Μέλος του Δ.Σ. της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ. Μίνα Μουχτούρη.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στο χαιρετισμό της αφού ευχαρίστησε τις
ομιλήτριες, αλλά και τους παρισταμένους για την συμμετοχή τους, μεταξύ άλλων
ανέφερε: «Ο καρκίνος του μαστού δεν έχει μήνα, δεν έχει ηλικία, δεν έχει
προτιμήσεις. Η πρόληψη είναι το Α και το Ω στην έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση
του καρκίνου του μαστού. Έτσι λοιπόν, η εκδήλωση αποτελεί μία προσπάθεια
αφύπνισης των γυναικών της πόλης, αλλά και γενικότερα», ενώ στο τέλος των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.