Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Μετρήσεις ποδοσφαιρικών επιδόσεων στο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιδιώκοντας σταθερά την ποιοτική και επιστημονικά εστιασμένη αναβάθμιση του αθλητικού και πολιτιστικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) ενσωμάτωσε για πρώτη χρονιά τη διεξαγωγή ειδικών μετρήσεων μέσω της πλατφόρμας τεχνομετρίας της εταιρίας Athlometrix.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο ποδόσφαιρο σε όλα τα αγόρια της Α’ περιόδου του 16ου Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp του Δήμου.

Αξιολογήθηκαν πάνω από 120 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου σε διάφορες ποδοσφαιρικές δεξιότητες και τους δόθηκαν γραπτώς οι επιδόσεις τους όπως και διάφορα δώρα. Οι συγκεκριμένες μετρήσεις θα συνεχιστούν και στις άλλες δύο περιόδους του Camp.

Η πλατφόρμα Athlometrix είναι ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σύστημα μετρήσεων αθλητικών και άλλων χαρακτηριστικών, ένα «γήπεδο» ανάδειξης νέων ταλέντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός στον αθλητικό προσανατολισμό και στην ορθή κατανόηση των δυνατοτήτων κάθε παιδιού σε διάφορες ασκήσεις αλλά και στο ποδόσφαιρο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ