Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Θύμα ληστείας η Δημοτική Σύμβουλος Χολαργού Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου – Το τμήμα όμως είχε…σχολάσει

Δημοσιεύθηκε

στις

Θύμα ληστείας έπεσε η δημοτική σύμβουλος του Χολαργού, κυρία Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου, η οποία μετά το συμβάν κάλεσε την αστυνομία και,όπως ισχυρίζεται, η αστυνομία της είπε πως έχει… κλείσει.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου και ο σύζυγός της, Γιώργος Βεντουζάς, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι τους στου Παπάγου το βράδυ του Σαββάτου, βρήκαν την πόρτα του διαμερίσματός τους ανοιχτή και το σπίτι… άδειο.

Έτσι, η δημοτική σύμβουλος επικοινώνησε άμεσα με το αστυνομικό τμήμα, Χολαργού – Παπάγου, αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας τους ενημέρωσε πως το Τμήμα Ασφαλείας έχει… σχολάσει και επομένως να καλέσουν αύριο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ειρήνης Βεντουζά στο Facebook:

«ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΊΟ

Φύγαμε από το σπίτι μας κατά τις 8:10 μμ και πήγαμε στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” να δούμε την παράσταση “ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝΟΡΚΟΙ”
Ωραία παράσταση και μπράβο σε όλους τους συντελεστές!
Είπαμε να φάμε κι ένα σαντουιτσάκι…
Γύρω στις 11:20 μμ γυρίσαμε!
Τι ευτυχία!!! Η πόρτα ανοιχτή και ο καβγάς ποιος από τους δυό μας δεν την έκλεισε… που να πάει το μυαλό στο φίλο μας τον κλέφτη(!).

Πάνε και τα ασημικά, πάνε και τα χρυσά ρολογάκια, πάει και το πορτοφόλι που ξέχασα να πάρω μαζί μου με τα λεφτάκια.

Τηλεφωνώ στο αστυνομικό μας τμήμα – ευγενέστατος ο αξιωματικός υπηρεσίας, του συστήνομαι και τι να κάνει το όργανο… είχε κλείσει το τμήμα ασφαλείας και θα πάω αύριο!!!
Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ