Η Παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων έψαλλε τα κάλαντα στον Γ. Πατούλη [Εικόνες]

0

Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα έψαλαν τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στο γραφείο του στην Περιφέρεια, ενώ του ευχήθηκαν μία χρονιά με υγεία, αισιόδοξη και δημιουργική, με ενότητα και συνεργασία για το όφελος της Αττικής. Τα παιδιά συνόδευε η Πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, και μέλη του Ομίλου.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, τις μελωδικές ευχές των παιδιών για το νέο έτος, μοιράστηκαν Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι και συνεργάτες που ήταν παρόντες.

Ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης, ευχήθηκε υγεία και κάθε πρόοδο στα παιδιά και τα ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τις ευχές τους, ενώ τους προσέφερε συμβολικά δώρα.
Συνεχάρη την Πρόεδρο του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, για τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες του Ομίλου ευχήθηκε μία ακόμα πιο δημιουργική και γεμάτη προκλήσεις χρονιά.

«Η νέα χρονιά να φέρει αισιοδοξία και χαρά στα πρόσωπά μας, και μαζί την αποφασιστικότητα να εργαστούμε συλλογικά και υπεύθυνα για ένα καλύτερο μέλλον, για μία καλύτερη κοινωνία για εμάς και τα παιδιά μας» ευχήθηκε με τη σειρά της η Πρόεδρος
του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Τη διεύθυνση της Χορωδίας είχε η μαέστρος Ντέπυ Σακελλαρίου, ενώ το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο βαρύτονος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ομίλου Νικόλαος Καραγκιαούρης, και ο Υπεύθυνος Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου Νίκος Παπαδάκης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.