Επόμενη στάση για το “Θέατρο Express”… Αγία Βαρβάρα!

0

Η πρωτοποριακή δράση του Εθνικού Θεάτρου και του ΟΑΣΑ έχει ήδη επισκεφτεί μεγάλο αριθμό Δήμων στην Αθήνα και αυτή τη φορά το “Θέατρο Express” κάνει στάση στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας!

Ένα πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο μέσα σε λεωφορείο ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί μια εναλλακτική θεατρική σκηνή, επισκέπτεται την πόλη μας και παρουσιάζει τις «Ιστορίες καθ’ οδόν». Πρόκειται για εύθυμες διηγήσεις, για τις πρώτες προσπάθειες οργάνωσης του ελληνικού κράτους και της πρωτεύουσάς του, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους.

Η σκηνή μέσα στο Λεωφορείο αναδεικνύει με τον πιο εύσχημο και απολαυστικό τρόπο τη σχέση του χθες και του σήμερα. Ένα πρωτότυπο, εμπνευσμένο και ευχάριστο θεατρικό δρώμενο, μια παράσταση που συνδυάζει τη γλυκιά μνήμη με την ορμή του αύριο με αφορμή αφηγήσεις, διηγήσεις και ευθυμογραφήματα.

Η σκηνοθεσία είναι του Τάσου Πυργιέρη, ενώ παίζουν οι ηθοποιοί: Σταύρος Καραγιάννης, Ρένα Κυπριώτη, Γιάννης Παναγόπουλος, Τάσος Πυργιέρης

Πότε και από πού ξεκινάει το “Θέατρο Express”

6/11/2019 Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Ελένη Φωκά» επί της Ηρακλείου
7/11/2019 Πλατεία Προφήτη Ηλία ( στον περιβάλλοντα χώρο του Παρεκκλησίου
του Αγίου Ευφραίμ)
Διπλές παραστάσεις: 19.30 & 20.30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και τα Δελτία Εισόδου θα δίδονται μια ώρα πριν την παράσταση έξω από το λεωφορείο. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.