Επιτυχία για τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης

0

Την καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.

Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, Γιώργος Καρύμπας, η Προϊσταμένη του Τμήματος, Σταματούλα Τράνακα, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας “Janssen Hells”, Ευθύμιος Παπαταξιάρχης.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα μικροί και μεγάλοι φίλοι είχαν την δυνατότητα να χαρούν όλα όσα είχαν ετοιμαστεί για αυτούς παρουσία του Άγιου Βασίλη, όπως ζωγραφική προσώπου. Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρου, που με αγάπη και μεράκι έφτιαξαν και προσέφεραν οι εργαζόμενοι της “Janssen”, μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ τα παιδιά παρέλαβαν δώρα που διάλεξαν για κάθε ένα από αυτά, γονείς και μαθητές του ιδιωτικού
σχολείου St.Catherine’s. τα οποία έφεραν τα ίδια τα παιδιά στον χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, συνοδευόμενα από τον Διευθυντή του σχολείου J.Stuart και τους οποίους υποδέχτηκε εγκάρδια ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Και εφέτος είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε αυτή την όμορφη εκδήλωση για τους επωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσο υπάρχουν ανάγκες ως Δήμος θα είμαστε παρόντες με τη βοήθεια του ιδιωτικού τομέα. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Janssen, που έχει βοηθήσει πολύ τον Δήμο μας, όπως και τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τη διοίκηση του St.Catherine’s. Θέλω να
ευχαριστήσω επίσης τους εθελοντές και τους εργαζομένους το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, που εργάστηκαν για να οργανωθεί η εκδήλωση. Εύχομαι μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη από υγεία και αγάπη».

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και
ροφήματα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.