Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

“Επισκέψεις αγάπης” σε ξεχωριστά παιδιά από τον Δήμο Κηφισιάς! [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Εορταστικό πνεύμα και χριστουγεννιάτικη ελπίδα προσέφεραν αντιπροσωπείες του Δήμου Κηφισιάς σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς, εν όψει των Άγιων ημερών των Χριστουγέννων.

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος. Τον κ. Θωμάκο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Νίνα Ασπασία Βλάχου και Ζέτη Κασιμάτη, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Κηφισιάς με μαέστρο τον Θανάση Αρβανίτη, γονείς των παιδιών της Χορωδίας και υπάλληλοι του Δήμου.

Τον Δήμαρχο Κηφισιάς υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Ελένη Σαμαρά- Κωνσταντακάκου και Μελίνα Δασκαλάκη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Θωμάκο για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προσφέροντας χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς μίλησε με θερμά λόγια για το έργο που επιτελεί ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» προσεγγίζοντας ολοκληρωμένα το θέμα του παιδικού καρκίνου.

Ο κ. Θωμάκος ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και μαζί με τις Αντιδημάρχους και τις υπαλλήλους του Δήμου προσέφεραν δώρα αγάπης. Η Παιδική Χορωδία του Δήμου μας, τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε κάθε όροφο και σε όλες τις κλινικές με τους μικρούς νοσηλευόμενους και στους γονείς τους να χειροκροτούν μέσα από τα δωμάτιά τους.

«Επίσκεψη Αγάπης» πραγματοποίησε και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Κηφισιάς υπό τη διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Οι χορωδοί πέρασαν από όλες τις κλινικές και με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους χάρισαν αισιοδοξία και χαμόγελα στους ασθενείς.

[Φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ