Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

“Ενεργειακές Κοινότητες & Αξιοποίηση των Τοπικών Πόρων” – Ομιλία στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Δημήτριος Γαλάνης και η Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Φιλοθέης κα. Πέννυ Ζαφειροπούλου, οργανώνουν εκδήλωση – ομιλία με θέμα: “Ενεργειακές Κοινότητες & Αξιοποίηση των Τοπικών Πόρων”.

Η μετάβαση σε καθαρές μορφές ενέργειας αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη αναγκαιότητα,  προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Η λήψη μέτρων σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο αποτελεί πλέον επείγουσα ανάγκη.  Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μάθουμε πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι σε ενεργειακά βιώσιμες λύσεις για τον τόπο μας και να καρπωθούμε τα πολλαπλά οφέλη. Ο καθένας μπορεί να γίνει μέτοχοι σε έργα που προωθούν την Προστασία του Περιβάλλοντος, την καθαρή ενέργεια και τη δημιουργία τοπικής αξίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 στο Παλαιό Δημαρχείο Φιλοθέης (Π. Καλλιγά 31, Φιλοθέη), όπου θα μιλήσει η κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ