Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ωρωπός: Να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ζητά η δημοτική αρχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Την απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα της στον Ωρωπό καταδικάζει η δημοτική αρχή της πόλης.

Όπως αναφέρει:

“Είναι απορίας άξιο πως σε μια περίοδο που οι Τράπεζες ανακοινώνουν τεράστια κέρδη κλείνουν υποκαταστήματα και μάλιστα στη “μετά τη καραντίνα” εποχή που η εμπορική δραστηριότητα προσπαθεί να ανακάμψει. Δείχνουν να αδιαφορούν για τους πελάτες τους που για δεκαετίες τους στήριξαν και συνεχίζουν να τις στηρίζουν αλλά και για τους υπαλλήλους τους που με πίστη και με υπευθυνότητα δίνουν καθημερινά αγώνα για να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην λειτουργία τους.

Αντιλαμβανόμαστε πως οι καιροί έχουν αλλάξει, πολλές συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά και φυσικά οι Τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και ενδιαφέρονται πρωτίστως για τα κέρδη τους.

Όμως, εκτός από τους ψυχρούς αριθμούς και τα κέρδη υπάρχουν κοινωνικές ευαισθησίες, υπάρχει ο εμπορικός κόσμος που έχει ανάγκη την παρουσία της Εθνικής Τράπεζας καθώς επίσης και συμπολίτες μας που δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία.

Ειδικά όταν αναφερόμαστε για έναν Δήμο με 340 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση, με 35.000 μόνιμους κατοίκους και μάλιστα ενόψει της παραθεριστικής περιόδου που ο πληθυσμός εξαπλασιάζεται.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δηλώνει ξεκάθαρα πως η Δημοτική Αρχή θα δώσει αγώνα με όποιο τρόπο μπορεί, για να αποτρέψει αυτή την απόφαση και είναι βέβαιο πως έχοντας την καθολική συμπαράσταση των συμπολιτών του θα βρει την κατάλληλη λύση για το συμφέρον όλων.

Προειδοποιεί επίσης πως σε περίπτωση αποχώρησης της Εθνικής Τράπεζας θα μεταφέρει τους λογαριασμούς του Δήμου Ωρωπού σε άλλη Τράπεζα που θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον τόπο μας και το ίδιο θα καλέσει να πράξουν όλοι οι δημότες του Δήμου Ωρωπού.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ