Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ωρωπός: Ζημιές και πλημμύρες από την κακοκαιρία [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοβαρά προβλήματα και ζημιές στο οδικό δίκτυο, σε υποδομές αλλά και σε σπίτια του Ωρωπού προκάλεσε η κακοκαιρία που χτύπησε σήμερα το πρωί.

Στα σημεία που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιχειρούν οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού ενώ επί ποδός βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες συντονίζονται από το δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη τα προβλήματα εντοπίζονται στους Αγίους Αποστόλους, στο Καπανδρίτι, στο Πολυδένδρι και στις Αφίδνες.

 

 

«Στους Αγίους Αποστόλους διακόπηκε η κυκλοφορία στον παραλιακό δρόμο και συνεργεία του Δήμου έκαναν επιχειρήσεις απόφραξης ώστε τα νερά να βρουν διέξοδο στη θάλασσα ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε οικίες στην περιοχή Βλαστού. Είμαστε στο πλευρό των πολιτών για όποια ανάγκη παραστεί. Δεν κινδύνευσε ζωή αλλά υπάρχουν μεγάλες ζημιές. Οταν περάσει η κακοκαιρία θα γίνει η αποτίμηση των ζημιών», είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

 

 

 

Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα υπήρξαν επίσης πλημμυρικά φαινόμενα στις Αφίδνες, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Κοροβέση, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό στο σχολείο Αναγέννησης και σε άλλα σημεία των Αφιδνών. Επίσης σοβαρά προβλήματα εντοπίστηκαν στο Καπανδρίτι στο δρόμο προς το Πολυδένδρι στο ύψος του γηπέδου του μπάσκετ και στη διασταύρωση του My Market ενώ κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας: «Κάναμε επεμβάσεις για να αντιμετωπίσουμε την ροή των υδάτων. Τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά τις 11:00 σήμερα (14/12) το πρωί. Δεν κινδύνευσαν ζωές αλλά σημειώθηκαν ζημιές. Ευτυχώς η υπάρχει εκτόνωση των φαινομένων επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Όλος ο μηχανισμός του Δήμου μας είναι επί ποδός όπου παραστεί ανάγκη ή όπου μας καλέσουν οι πολίτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ