Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

CULTURAL HIDRANT: Την Κυριακή 18/4 η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση με τους πολίτες του Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 18 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση «Δημιουργικές HIDRANT ζυμώσεις» στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος CULTURAL HIDRANT.

Η πρώτη συνάντηση HIDRANT Yeast – Δημιουργικές ΗΙDRANT «ζυμώσεις» εντάσσεται στον άξονα «Δικτύωση στις Γειτονιές της Πόλης – Σχεδιάζοντας για και με τις κοινότητες».

Η πρώτη επαφή και «δημιουργική ζύμωση» των κατοίκων του Χαλανδρίου και φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με το έργο CULTURAL HIDRANT υλοποιείται μέσα από μια σειρά θεματικών συναντήσεων. Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν και τη «σπονδυλική στήλη» της στρατηγικής ενεργοποίησης και εμπλοκής της HIDRANT κοινότητας και έχουν χαρακτήρα ενός «συλλογικού καφέ».

Στόχος είναι, στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, τα μέλη της κοινότητας να οραματιστούν το Αδριάνειο Υδραγωγείο ως πολιτιστικό κεφάλαιο, ως υδάτινο πόρο και ως σημαντικό αστικό συντελεστή για τη συγκρότηση της τοπικής ταυτότητας τους και τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής ζωής τους. Τα αποτελέσματα από τις συζητήσεις καλούνται να επηρεάσουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του προγράμματος και να αποτυπωθούν στις χαρτογραφήσεις των αναγκών της HIDRANT κοινότητας.

Στην πρώτη αυτή διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με το Αδριάνειο Υδραγωγείο, που θα πραγματοποιηθεί 12.00–14.00, θα γίνει συζήτηση για το Αδριάνειο ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, πηγή έμπνευσης, τοπόσημο και πόλο έλξης για τη γειτονιά του Χαλανδρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν συμπληρώνουν τη φόρμα εγγραφής εδώ.

Για να παρακολουθήσουν τη συνάντηση συνδέονται με τον παρακάτω
σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/8199709534

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ