Χαλάνδρι: Περίπου 1.000 μπλε παπαρούνες “άνθισαν” στη Ρεματιά

0

Με περίπου 1.000 μπλε παπαρούνες “στολίστηκε” η Ρεματιά Χαλανδρίου από μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στο δρώμενο «Ελεύθερος ως Ποταμός», δηλώνοντας «παρών» στις δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η δράση ξεκίνησε από το πλάτωμα που βρίσκεται κάτω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και επεκτάθηκε στην κοίτη της Ρεματιάς, όπου οι συμμετέχοντες μαζί με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών Σέργιο Γκάκα και την δημιουργό Ειρήνη Παγώνη τοποθέτησαν τις μπλε παπαρούνες στα δέντρα, συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου.

Μεταξύ των συμμετεχόντων και ομάδα σπουδαστών από τη Γαλλία, τη Σικελία, τη Λιθουανία και την Ταϊλάνδη που βρέθηκαν στην Αθήνα στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus για τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό.

«Στις μπλε παπαρούνες που συμβολίζουν την επιτυχία, την αγάπη και τη φαντασία αποτυπώθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων, η αγάπη τους για το περιβάλλον, για τη Ρεματιά, για το Χαλάνδρι. Όλοι όσοι βρεθήκαμε εδώ αυτές τις τρεις μέρες γίναμε συνοδοιπόροι και συνδημιουργοί, στείλαμε μήνυμα χαράς και επανασύνδεσης με την αγαπημένη Ρεματιά και με το περιβάλλον», σημείωσε η δημιουργός Ειρήνη Παγώνη.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.