Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το Σώμα Εθελοντών του δήμου Χαλανδρίου τίμησε τους καθηγητές του

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους εθελοντές καθηγητές και καθηγήτριες  που διαθέτουν το υστέρημα του χρόνου και την αγάπη τους, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα με σημαντικές κοινωνικές προεκτάσεις, τίμησε το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων.

«Μαθητές»  και πολίτες είπαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ»  στους καθηγητές/τριες:  Σίσσυ Γαλάνη (ιταλικά), Γιάννη Ζήβα (ιταλικά, ρωσικά, ιστορία της κλασσικής μουσικής και νοερά ταξίδια), Μόσχα Φλέσσα (ισπανικά), Αθηνά Γιαννουράκου (ισπανικά), Δέσποινα Κηπουρού (γερμανικά), Κωνσταντίνα Δημητρέλου (αγγλικά), Γιώργο Χαραλαμπίδη (αραβικά), Φραντζέσκα Χαλαβατζή (γαλλικά), Έρρικα Σωφρονά (γερμανικά), Ρένια Γκότση (αγγλικά), Ahmed el Adl (αραβικά), στην ψυχολόγο Παναγιώτα Εικοσπεντάρχου για το σεμινάριο «Να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε» και στην Ευανθία Παπανικολάου για τα μαθήματα ραπτικής.

Τα λόγια ευγνωμοσύνης διανθίστηκαν με τραγούδια, χορό, απαγγελίες, θεατρικά δρώμενα, λουλούδια και δωράκια από τον Δήμο Χαλανδρίου.

Όπως είπαν όσοι παρακολούθησαν τα μαθήματα, δεν ήταν μόνο οι γνώσεις, ήταν  και οι εμπειρίες πολιτισμού, οι φίλοι, οι ευχάριστες ώρες και οι ευκαιρίες για έμπνευση που κέρδισαν τους εννέα αυτούς μήνες.

Τα τμήματα των ξένων γλωσσών  κατέπληξαν με την προετοιμασία και τις παρουσιάσεις τους,  που περιελάμβαναν ταραντέλες της Κάτω Ιταλίας, απόσπασμα από έργο του Αντόν Τσέχοφ, αραβικούς διαλόγους, ισπανικά έθιμα, λιχουδιές από τη Γαλλία, ιταλική κωμωδία, γερμανική ποπ…!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Χορωδία του Αγίου Γεωργίου, με διευθύντρια την Ιλιάνα Γκίνη, και ο κουβανός τραγουδιστής Jesus.

Μαθητές και καθηγητές ευχήθηκαν “καλές διακοπές” και έδωσαν ξανά «ραντεβού στα θρανία» από τον Σεπτέμβρη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ