Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο Μάρκος Παπαδάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εργασίες προχωρούν με την αποξήλωση του παλιού ποδηλατοδρόμου στον περιμετρικό περιβάλλοντα χώρο ο οποίος ήταν εγκαταλελειμμένος και επικίνδυνος και την κατασκευή ενός καινούριου ο οποίος θα δημιουργηθεί μαζί με μια επιπλέον περιπατητική διαδρομή.
Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ότι το Αθλητικό κέντρο Μ.Παπαδάκης παρελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2014 παρατημένο και σφραγισμένο. Το 2016,έπειτα από εντατικές προσπάθειες και ενέργειες της νέας διοίκησης, εξασφαλίσθηκε η 15ετής παραχώρησή του στον δήμο από τις Κτιριακές Υποδομές.

Στη συνέχεια ανακατασκευάσθηκαν η παιδική χαρά, το δάπεδο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ, η οροφή ο φωτισμός του κλειστού γηπέδου ,το παρκέ, οι μπασκέτες, οι κερκίδες και τα πάνελ, άλλαξε όλη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε το ιατρείο ενώ δημιουργήθηκε χώρος διαιτητών και wc. Κατασκευάσθηκε ράμπα ΑμΕΑ, ξηλώθηκε ο παλαιός και τοποθετήθηκε νέος τάπητας στο 5×5 . Έπειτα από την περάτωση όλων των παραπάνω εργασιών το αθλητικό κέντρο έλαβε άδεια λειτουργίας .
Στο αθλητικό κέντρο οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν στο κυλικείο ,στον περιβάλλοντα χώρο και τον εξωτερικό φωτισμό ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση της δημιουργίας μιας ακόμη υπερσύγχρονης αθλητικής μονάδας για τους δημότες Χαλανδρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ