Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ο “Ταρτούφος” του Μολιέρου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη θεατρική παράσταση Ταρτούφος του Μολιέρου από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του συλλόγου, ύστερα από έξι χρόνια σταθερής λειτουργίας και αντίστοιχες συμμετοχές στο Φεστιβάλ Ρεματιάς, παρουσιάζει φέτος την κωμωδία του μεγάλου γάλλου δραματουργού, «με σκοπό να αναδείξει την καρδιά του έργου με απλά μέσα, προσφέροντας στους θεατές γέλιο και προβληματισμό».

Λίγα λόγια για το έργο

Κωμωδία που ξεσκεπάζει την τραγική επιρροή της έντεχνης υποκρισίας στη ζωή μας και την ανάγκη μας να βρούμε παρηγοριά σε ιδέες, απόψεις και πρόσωπα που μας προσφέρουν μια εύκολη και απόλυτη λύση στα προβλήματα της οικογενειακής και κοινωνικής μας ζωής. Με άξονα τη θρησκοληψία και τον καθωσπρεπισμό, ο Μολιέρος διαλύει τα θεμέλια των ψευτο-ηθικών κατασκευασμάτων, βάζοντας τον υποκριτή και κατ’ επάγγελμα απατεώνα ήρωά του, τον Ταρτούφο, να λεηλατήσει την ζωή του εύπιστου αστού Οργκόν.

Παίζουν: Αντώνης Δημητριάδης, Ανδρέας Ζηρογιάννης, Αλέξης Καϊμάκης, Αποστολία Ευθυμίου, Θανάσης Υφαντόπουλος, Ιάκωβος Μανωλάς, Καίτη Σιούτη, Νάνσυ Σωτηροπούλου, Ξένια Ροδοθεάτου, Σοφία Λιπατεντζόγλου
Διδασκαλία, σκηνοθεσία: Ιωάννα Μπακαλάκου

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ