Ομάδα συναισθηματικής ενδυνάμωσης γονέων με παιδιά Λυκείου και υποψήφιων για Πανελλήνιες Εξετάσεις

0

Νέα ομάδα συναισθηματικής ενδυνάμωσης γονέων ξεκινάει στον Δήμο Χαλανδρίου από το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας Εποπτείας Εθελοντισμού και Πολιτικών ισότητας των δύο φύλων.
Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια, προς τους γονείς υποψήφιων για Πανελλήνιες εξετάσεις μαθητών, για την σχολική χρονιά 2017-2018, προγραμματίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη δημιουργία ανάλογης ομάδας γονέων, μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου, υποψήφιων για Πανελλήνιες εξετάσεις.
«Στόχος λειτουργίας του εν λόγω προγράμματος είναι η συναισθηματική ενδυνάμωση του γονέα, ώστε να αντιμετωπίσει ο ίδιος το άγχος του και να μπορέσει να βρει πιο ευέλικτους και εποικοδομητικούς τρόπους στήριξης και επικοινωνίας με τον υποψήφιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις μαθητή, ο οποίος θέλουμε να είναι και ο τελικός αποδέκτης αυτής της παρέμβασης.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου.
Η ομάδα θα λειτουργεί στο χώρο του Κέντρου Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, Αντιγόνης και Δαναίδων, (στον 1ο όροφο, είσοδος στην πίσω πλευρά του κτιρίου) ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 σε 15νθήμερη συχνότητα. Έναρξη προγράμματος, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται, στο έντυπο Δήλωση Συμμετοχής Γονέων και να το καταθέσουν είτε υπ΄ όψιν της κας Γληνού Μ. στο Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής του δήμου Χαλανδρίου, Αισχύλου 28, είτε αποστέλλοντας ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση [email protected] .

Υπεύθυνη για την οργανωτική και επιστημονική λειτουργία του προγράμματος είναι η ψυχολόγος του Δήμου Χαλανδρίου, κα Γληνού Μάρω. Τηλ. Επικοινωνίας 210 6894444.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.