Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Μια βραδιά “Για τον Μπετόβεν” έρχεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια βραδιά “Για τον Μπετόβεν” θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι και όσες παρακολουθήσουν το ρεσιτάλ του Βασίλη Τσαμπρόπουλου που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 250 χρόνων από τη γέννηση του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν, ο διεθνώς καταξιωμένος βιρτουόζος σολίστ παρουσιάζει έργα του μεγάλου μουσουργού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Sonate No3 opus 2 Nr.3
  • Sonate No5 opus 10 Nr.1
  • 2 Κlavierstuck Wo60.WoO61
  • Sonate op.53 Appassionata

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ