Θερμαινόμενοι χώροι στο Δήμο Χαλανδρίου

0

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται ο Δήμος Χαλανδρίου, λόγω ενδεχόμενης εκδήλωσης χιονοπτώσεων, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών, από την έλευση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο των επιχειρησιακών σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, προχωρούν στη λήψη συγκεκριμένων προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια των πολιτών και για να αποτραπεί η έκθεση των αστέγων στο ψύχος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ισόγειος χώρος στο «Κεντρικό» ΚΑΠΗ Χαλανδρίου (25ης Μαρτίου & Καραολή Δημητρίου), θα λειτουργήσει από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, σε 24ωρη βάση, ως θερμαινόμενος χώρος για την προστασία από το κρύο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες .

Η προσέλευση των ενδιαφερομένων θα πρέπει να γίνεται έως τις 21:00.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παρακολουθούν την εξέλιξη των φαινομένων και θα επανέλθουν με νεότερη ανακοίνωση, αν παραστεί ανάγκη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή έκτακτη περίσταση, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210 6811275 και 210 6848380 (τηλ. Κεντρικού ΚΑΠΗ).

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.