Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Τις ανάγκες των σχολείων συζήτησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Χαϊδαρίου, Βαγγέλη Ντηνιακού, και με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, σύσκεψη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου με τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης και τα προεδρεία των 15μελών μαθητικών συμβουλίων.

Όπως είπε ο Δήμαρχος ανοίγοντας την συζήτηση, σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής του Δήμου είναι ο καλύτερος συντονισμός ανάμεσα στην σχολική κοινότητα και στον Δήμο για την άμεση  και αποτελεσματική  επίλυση  των προβλημάτων των σχολικών υποδομών.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι εκπρόσωποι των μαθητών αναφέρθηκαν στα προβλήματα και τις ανάγκες κάθε σχολικού κτιρίου  και διατύπωσαν προτάσεις για την αντιμετώπιση τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι συναρμόδιοι για τα θέματα της εκπαίδευσης Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι οι οποίοι έδωσαν απαντήσεις στα ερωτήματα που υποβλήθηκαν και κατέγραψαν όλα τα προβλήματα που τέθηκαν.

Το αμέσως επόμενο διάστημα οι Διευθύνσεις των σχολείων θα ενημερωθούν για τον προγραμματισμό των ενεργειών του Δήμου για κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ