Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού με την “Οργάνωση Γη” για ένα “πράσινο” Χαϊδάρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός συναντήθηκε την περασμένη Τετάρτη (15/1) με μέλη της “Οργάνωσης Γη” για το πως ο δήμος Χαϊδαρίου θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία της οργάνωσης στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων.

Η Οργάνωση Γη είναι μία μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση που είναι γνωστή για τη συμβολή της στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και την προώθηση πολιτικών για τη βιώσιμη ανάπτυξη στις πόλεις.

Μαζί με τον επικεφαλής Κωνσταντίνο Μαχαίρα και στελέχη της οργάνωσης, παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων Μόρφης Σάββα και του εντεταλμένου συμβούλου για το πράσινο Γιώργου Βελέντζα, έγινε μια αρχική συζήτηση για το πως ο δήμος Χαϊδαρίου θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία της οργάνωσης στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος ήδη έχει ξεκινήσει τη σχετική προεργασία για ένα “πράσινο” Χαϊδάρι, για μια πόλη βιώσιμη και ελκυστική για κατοίκους και επισκέπτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ