Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κοπή πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του ΨΝΑ Δαφνί

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, παρουσία και του Δημάρχου Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκου.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Θωμάς Δημουλάς, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κ. Μιχάλη Σελέκο για τη στήριξή του στα αιτήματα των εργαζομένων αλλά και στον αγώνα τους για δημόσιες και δωρεάν παροχές ψυχικής υγείας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου τόνισε τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στους εργαζόμενους, η οποία έχει εκφραστεί εμπράκτως και συνεχίζει να εκφράζεται, υπενθυμίζοντας και την πρόσφατη υιοθέτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου του ψηφίσματος του Συλλόγου ενάντια στο επερχόμενο νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία. Επίσης, με αφορμή την επέτειο από το χαμό των 57 νεκρών στα Τέμπη, είπε πως ο κόσμος δεν ξεχνά αυτά τα εγκλήματα ούτε και τις αιτίες που οδηγούν σε αυτά, κάτι που φάνηκε και από τη συμμετοχή στην πρόσφατη απεργία και τις διαδηλώσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αλεξία Παναγοπούλου, η οποία είναι και εργαζόμενη επί σειρά ετών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ως φυσικοθεραπεύτρια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ