Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Καλαίσθητα γκράφιτι στο δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η προσπάθεια να αντικατασταθούν μουτζούρες και συνθήματα από τους τοίχους Δημοτικών κτιρίων συνεχίζεται από τη δημοτική αρχή Χαϊδαρίου.
Έπειτα από την ομολογουμένως πετυχημένη παρέμβαση της εικαστικού Δήμητρας Χριστοφορίδου σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου, σε πολλά σημεία της πόλης, σε γραφεία συλλόγων και στο Δημαρχείο, σειρά πήραν τα τοιχία στη μάντρα του Κολυμβητηρίου, τα οποία εδώ και μερικές ημέρες διακοσμούν όμορφες ζωγραφιές εμπνευσμένες από το ίδιο το κολυμβητήριο.
Μπαίνοντας κανείς στο κολυμβητήριο, θα δει στους τοίχους του ζωγραφιές με παιδάκια να κολυμπούν, αθλητές να παίζουν πόλο αλλά και να αποτυπώνεται η προσπάθεια του κολυμβητή στον αγώνα!
Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν αυτές οι παρεμβάσεις να ομορφαίνουν διάφορα σημεία της πόλης. Μια προσπάθεια που στοχεύει όχι μόνο στην καλαισθησία αλλά και στη διαπαιδαγώγηση των νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία πολιτών ώστε να σέβονται και να προσέχουν το περιβάλλον που ζουν.
“Ως Δήμος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εικαστικό Δήμητρα Χριστοφορίδου που επιμελείται τα έργα, η οποία με το μεράκι που τη χαρακτηρίζει αλλά και τις συνεχείς νέες ιδέες έχει συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου Χαϊδαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ