Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 21 Μαϊου επαναλειτουργούν οι  αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου σύμφωνα με τους  όρους της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Οι ανοιχτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις και το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα λειτουργούν αποκλειστικά για την κάλυψη αναγκών ατομικής προπόνησης των αθλητών σωματείων ηλικίας 13 ετών και άνω.

Επίσης, επιτρέπεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων  από τους μαθητές που είναι υποψήφιοι για το ΣΕΦΑΑ και τις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ειδικά το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα δοθεί σε χρήση των υποψηφίων για τις εξετάσεις από τις 25 Μαϊου και θα γίνεται δωρεάν διδασκαλία των υποψηφίων από τους προπονητές του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου.

Όσοι  κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων υποχρεούνται προηγουμένως να προσκομίσουν, υπογεγραμμένη από γιατρό, την σχετική βεβαίωση που βρίσκεται στο σάιτ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τα Άτομα με Αναπηρίες επιτρέπεται να κάνουν χρήση του Κολυμβητηρίου για θεραπευτικούς σκοπούς, προσκομίζοντας  πρόσφατη ιατρική βεβαίωση όπου συνίσταται η συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδος.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου έχει φροντίσει και θα ελέγχει καθημερινά για την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό στα γήπεδα.

Ο Δήμος θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση όταν επιτραπεί η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από κάθε δημότη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ