Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Χαϊδαρίου: Τιμητική εκδήλωση για τον Διοικητή του Α. Τ. Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την προβολή της ελληνικής κωμικής ταινίας ΝΗΣΟΣ 1 χθες Τετάρτη 1 Ιουλίου στην Πλατεία Δημαρχείου συνεχίστηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Χαϊδαρίου. Πριν την έναρξη της προβολής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την οποία ο Δήμος Χαϊδαρίου τίμησε τον Διοικητή του Α.Τ. Χαϊδαρίου Κωνσταντίνο Παχή.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μάνο Πετούση ενός βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική διαδρομή του τιμώμενου προσώπου.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, μιλώντας όπως είπε εκ μέρους όλων των κατοίκων,  ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Παχή για την συνολική προσφορά του στην πόλη και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη και αποτελεσματική λειτουργία του Α. Τ. Χαϊδαρίου επί Διοίκησής του. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Δήμαρχος στην προσωπικότητα του κ. Παχή, στην ακεραιότητα, την εργατικότητα και την φιλοτιμία που τον χαρακτηρίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου εξέφρασε τις ευχαριστίες και την συγκίνησή του ως Χαϊδαριώτης για την αναγνώριση από τον Δήμο της προσφοράς του στην πόλη. Σε όποια θέση και αν βρεθεί στο μέλλον, όπως είπε, η προσοχή του θα είναι πάντα στραμμένη στο Χαϊδάρι και στην υπηρεσία των κατοίκων του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ