Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Γέμισε χριστουγεννιάτικες νότες το Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάλαντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας έψαλλαν την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής στο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, τους αντιδημάρχους και σε εργαζόμενους του Δήμου.
Με την καθοδήγηση του υπεύθυνου του Κέντρου Γιώργου Καλογράνα και τις υπέροχες φωνές της χορωδίας τις οποίες συνόδευαν βιολί και τουμπερλέκι, τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, από τον Πόντο, την Κρήτη, την Ήπειρο, την Ικαρία, το Μωριά και τη Σύρο, ταξιδεύοντάς τους σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Ευχήθηκαν χρόνια πολλά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο,ενώ με τη σειρά του, ο Δήμαρχος, αφού τους καλωσόρισε στο γραφείο του, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία. Είπε, το νέο έτος να είναι χρονιά ειρήνης και ευημερίας για όλο τον κόσμο, να σταματήσουν οι πόλεμος και το αιματοκύλισμα και να ζήσουν οι λαοί αδελφωμένοι και μονιασμένοι. Έδωσε, τέλος, θερμά συγχαρητήρια για το συνολικό έργο και την προσφορά του Κέντρο Λαογραφία, το οποίο έχει τεράστια συνεισφορά στην προώθηση του Πολιτισμού στο Χαϊδάρι και συνολικά στη Δυτική Αττική.
Τα Κάλαντα συνεχίστηκα στο ισόγειο του Δημαρχείου με το ίδιο πλούσιο ρεπερτόριο. Οι εργαζόμενοι απόλαυσαν τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και διάφορα παραδοσιακά τραγούδια.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ