Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Τσουκλίδεια 2024 στον Δήμο Φυλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη στέγη του Πολιτιστικού συλλόγου Τσουκλιδίου “Η Ένωση” πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Ιουνίου τα Τσουκλίδεια 2024, παρουσία του δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Νικολόπουλος, αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία του με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, έκανε απολογισμό των δράσεων του συλλόγου και ευχαρίστησε τον Δήμο Φυλής και τον Χρήστο Παππού για τη στήριξη της συνοικίας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας που τοποθετήθηκε πέρσι και αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, την ανάπλαση της ομώνυμης πλατείας που είναι σε εξέλιξη αλλά και την τοποθέτηση νέων παιγνιδιών στην παιδική χαρά της συνοικίας.

Ο δήμαρχος Φυλής αναφέρθηκε κατά τον χαιρετισμό του στην πολύ στενή συνεργασία του με τον σύλλογο και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία και χαμόγελο για όλους.

Αμέσως μετά, πήρε τη σκυτάλη το χορευτικό του συλλόγου που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ