Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Παραμονή Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια

Δημοσιεύθηκε

στις


Στη σκηνή της Πλατείας Ηρώων Άνω Λιοσίων, παραμονή της γιορτής των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024, ανέβηκε η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Επίσης, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, που παραδοσιακά κοσμούν το πανηγύρι και το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Φυλής, είχαν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η 3η βραδιά των εκδηλώσεων ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Τσουκλιδίου “ η Ένωση”. Συνεχίστηκε με το “Χοροδρώμενο”, τον Σύλλογο Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ο “Αιγαίας” και κορυφώθηκε με ένδοξους χορούς από τον Μορφωτικό – Καλλιτεχνικό Σύλλογο Ποντίων Φυλής “η Τραπεζούντα” .

Τη σκυτάλη πήρε η Μελίνα Ασλανίδου, την οποία πριν ανέβει στη σκηνή υποδέχθηκαν στα backstage ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς και ο αναπληρωτής δημάρχου Πολιτισμού – Αθλητισμού, Γιώργος Μαυροειδής, που φέρει την ευθύνη της διοργάνωσης.

Τη Μελίνα απόλαυσαν και χειροκρότησαν αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων και κόσμος κάθε ηλικίας. Το “παρών” έδωσαν επίσης ο δήμαρχος του γειτονικού Δήμου Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Νίκος Δαμάσκος.

Απόψε το βράδυ, ανήμερα της γιορτής των Πολιούχων Άνω Λιοσίων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης, θα ανέβουν στη σκηνή οι Αρβανίτικοι Σύλλογοι (Το χορευτικό τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, ο Σύλλογος Γυναικών ΦΥΛΑΣΙΑ και ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η “Γρίζα”) και θα ακολουθήσει η συναυλία των Σταβέντο και της Ήβης Αδάμου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ