Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμαρχος Φυλής τίμησε την Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Γ. Σταθοπούλου που συνταξιοδοτείται μετά από 32 χρόνια προσφοράς

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου στο Γραφείο του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού καθώς λίγες μέρες πριν το τέλος του 2021, η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φυλής Γιάννα Σταθοπούλου αποχαιρετά παιδιά – παιδαγωγούς και γονείς, λόγω συνταξιοδότησης.

Η Γιάννα Σταθοπούλου υπηρέτησε το λειτούργημά της με ήθος και περισσή αγάπη για τα παιδιά για 40 ολόκληρα χρόνια εκ των οποίων τα 32 στα Άνω Λιόσια και στο σημερινό Δήμο Φυλής.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, της πρόσφεραν τιμητική πλακέτα και την ευχαρίστησαν με λόγια από καρδιάς για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά της.

Ο Δήμαρχος της ευχήθηκε, να έχει μια όμορφη και δημιουργική πορεία και στη συνέχεια της ζωής της, υπογραμμίζοντας πως η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή, σε ότι τον χρειαστεί.

Η κ. Γιάννα Σταθοπούλου από την πλευρά της, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες επισημαίνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια στα πρόσωπα του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του Προέδρου Παναγιώτη Καμαρινόπουλου, βρήκε δύο άριστους συνεργάτες και θερμούς συμπαραστάτες, στον ευαίσθητο όσο και νευραλγικό τομέα της φιλοξενίας και της εκπαίδευσης των μικρών παιδιών, που αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον του τόπου και της χώρας μας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ