Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

«Το Χρονικό της Πανδημίας COVID-19» μελετήθηκε από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα : «Το Χρονικό της Πανδημίας COVID-19» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι δημότες του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στο πλαίσιο αυτής, τρεις διακεκριμένοι ιατροί απάντησαν σε όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς για τον εμβολιασμό, τις ψυχολογικές επιπτώσεις της παρατεταμένης καραντίνας και ανέλυσαν το «DNA»του κορωνοιού .

Την πρωτοβουλία της ψηφιακής αυτής συνάντησης είχε η Πρόεδρος της Μορφωτικής Πολιτιστικής Λέσχης Φιλοθέης κα Λένα Δρομάζου & πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Γαλάνης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η πανδημία μας πρόσφερε μία μοναδική θετική ευκαιρία, ανάμεσα στην πληθώρα των αρνητικών της: να εξοικειωθούμε, σχεδόν διά μαγείας όλοι με τις νέες τεχνολογίες ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από το σπίτι και το σπουδαιότερο να μην χαθεί η επαφή με τους φίλους & τα αγαπητά μας πρόσωπα. Τα lock down ήταν η αφορμή για μία επί ίσοις όροις γρήγορη, αυτόματη θα έλεγε κανείς εξέλιξη για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου στην ψηφιακή του επιμόρφωση. Σας καλωσορίζω και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία ενημέρωσης των δημοτών μας για την πανδημία»

Στην ενημερωτική συνάντηση συμμετείχαν οι :

  • Γεώργιος Δαϊκος, Ομ. Καθηγητής Παθολογίας & Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ».
  • Ιωάννα Παυλοπούλου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολόγος, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΠ « Π&Α Κυριακού», Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
  • Γεώργιος Τζεφεράκος, Ψυχίατρος, Διδάκτωρ. Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος Δ.Σ του ΕΠΑΨΥ.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ