Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το έργο του Παιδικού Κήπου Πικιώνη συνεχίζεται

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Ιωάννη Ανδρουλάκη και τον Διευθυντή Γεώργιο Πρωτόπαπα συναντήθηκαν χθες ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος και ο Αντιδήμαρχος Άρης Νάκας, με κύριο θέμα συζήτησης τη συνέχιση χρηματοδότησης του έργου του Παιδικού Κήπου Πικιώνη. 

Υπενθυμίζεται ότι τα έργα στον Παιδικό Κήπο Πικιώνη είχαν σταματήσει από τον περασμένο Οκτώβριο καθώς η σύμβαση με την εργοληπτική εταιρεία έληξε χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί, με επακόλουθο να λήξει και η χρηματοδότηση.

Στη χθεσινή συνάντηση επετεύχθη η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του Δήμου από το Πράσινο Ταμείο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα και τη συνέχιση των εργασιών! 

Ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική και γόνιμη και πρόσθεσε: «Αφού συμφωνήσαμε την χρηματοδότηση του Έργου, συζητήσαμε και για περαιτέρω μελλοντικές συνεργασίες. Ο Πρόεδρος κ. Ανδρουλάκης είναι «ανοιχτός» σε προτάσεις καινοτόμες. Η Διοίκηση σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει και να πετύχει νέες χρηματοδοτήσεις, πάντα με γνώμονα το όφελος των κατοίκων».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ