Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Συγκίνηση στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Λυκείου Νέου Ψυχικού, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού υποδέχθηκε και βράβευσε τους Αριστούχους αποφοίτους των Δημόσιων Λυκείων του Δήμου που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2022.

52 μαθητές4 από το Παλαιό Ψυχικό, 6 από τη Φιλοθέη, 5 από το Νέο Ψυχικό και 38 από τη Βαρβάκειο, που ο Μέσος Όρος τους ξεπέρασε το 18 στα 4 μαθήματα της κατεύθυνσής τους, με πρώτη των πρώτων, μια νεαρή κοπέλα που με 76,9 στα 80 εισήχθη στο Πολυτεχνείο στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, απόφοιτη Βαρβακείου.
Με πολύ υπερηφάνεια καμάρωσαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τους νέους αλλά και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων έχουν διαμορφώσει ένα όμορφο κλίμα δημιουργικότητας και φιλομάθειας στα σχολεία.
Στην τελετή βραβεύθηκαν και οι απελθόντες Διευθυντές κα Ορσαλία Γερακίνη (1ο Δημοτικό Νέου Ψυχικού) και κος Μανώλης Κιουλάφας (1ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού) για την προσφορά τους στην Εκπαίδευση.
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και το Πρόεδρό της κο Γιώργο Παπαχρόνη, αλλά και την Ένωση Γονέων του Δήμου με Πρόεδρο την κα Γιώτα Τσαντήλα-Πλιάκα.
Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης τόνισε πως «Από την αρχή της θητείας μου δεσμεύτηκα ότι τα σχολεία μας θα αποτελέσουν προτεραιότητατα. Για εμένα η στήριξη της Παιδείας ως αξίας, με συνέπεια, είναι η πάγια και μακροπρόθεσμη δέσμευση μου , αποτελεί αντανάκλαση των αρχών μου αλλά και του δημόσιου λειτουργήματος που υπηρετώ».
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος της Βθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλη της Δημοτικής αρχής, οι Βουλευτες Βορείου Τομέα Αττικής Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Καιρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γιάννης Κεχρής και ο Πολιτευτής της ΝΔ Φώτης Καρύδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ