Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
13 C
Athens
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

    Σε όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν τα βιβλία που συγκέντρωσε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού,σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και με άλλους 40 Δήμους της Αττικής, διοργάνωσε δράση για τη συγκέντρωση βιβλίων.

    Σκοπός της δράσης ήταν να δημιουργηθούν ή να ενισχυθούν οι βιβλιοθήκες που λειτουργούν σε κάθε Δήμο, σε μορφή κοινωνικής βιβλιοθήκης, όπως βιβλιοθήκες σε ΚΑΠΗ ή οπουδήποτε χρειάζεται να συγκεντρωθούν βιβλία.

    Τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν στον Δήμο, ήταν περισσότερα από 22.000 τίτλοι, οι οποίοι αξιοποιήθηκαν τόσο στις βιβλιοθήκες του Δήμου, όσο και αλλού, όπου εντοπίστηκαν ανάγκες

    Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση εθελοντών, επιχειρήσεων και οργανισμών, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα δωρεάν μεταφοράς 10.000 τίτλων βιβλίων, που διέθεσε ο Δήμος, σε βιβλιοθήκες στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στο Μεσολόγγι, στην Εύβοια, και στην Αττική, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής αυτής δράσης.

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ