Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας στη Φιλοθέη: Το επόμενο στάδιο ξεκινάει 01/04

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ενημερώνει με κείμενό του τους δημότες για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή:

“Το έργο ολοκλήρωσης του δικτύου αποχετεύσεως ομβρίων υδάτων έχει ολοκληρωθεί επί των οδών Λουκή Ακρίτα, Μακεδονίας από την οδό Λ. Ακρίτα έως την οδό Ι. Μεταξά, επί της οδού Ευριπίδου και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου από την οδό Βεντήρη έως την οδό Εθν. Τραπέζης σε χρόνο μικρότερο του προβλεπόμενου.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επί της οδού Καλλιγά από την οδό Γράμμου Βίτσι έως την οδό Δάφνης, όπου οι εργασίες ξεκίνησαν στις 11/03/2024 και εκτιμάται ότι η διάρκεια θα είναι 45 ημέρες και οι εργασίες επί της οδού Εθν. Τραπέζης από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Β. Γεωργίου, με την έναρξη των εν λόγω εργασιών να πραγματοποιείται στις 26/03/2024 και διάρκεια 2 μήνες.

Τη Δευτέρα στις 01/04/2024 θα ξεκινήσουν οι εργασίες επί της οδού Μακεδονίας από την οδό Γράμμου Βίτσι έως την οδό Κύπρου και στην οδό Μάλεμε από την οδό Γράμμου Βίτσι έως την οδό Βορείου Ηπείρου. Η διάρκεια των εργασιών εκτιμάται ότι θα είναι 3 μήνες.

Με γνώμονα τη σημασία του έργου για την ασφάλεια όλων, ζητώ την κατανόηση και την υπομονή σας για τις απαραίτητες, σύντομες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όσο διάστημα θα διαρκούν οι εργασίες (αναλυτικά εδώ)

Πιστεύω ότι με σωστό προγραμματισμό και έγκαιρη ενημέρωση θα περιορίσουμε στο ελάχιστο την ταλαιπωρία σας”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ