Τον Δήμαρχο Σαρωνικού, Π. Φιλίππου συνάντησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης

0

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους Δημάρχους Αττικής είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαρωνικού Π. Φιλίππου.

Στη συνάντηση μετείχε ο Οικονομικός Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέππας, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Ε. Κοσμίδη, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σαρωνικού Γ. Κυριακόπουλος και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σαρωνικού Χ. Τσιγαρίδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Φιλίππου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του και συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας με στόχο την από κοινού δρομολόγηση βιώσιμων λύσεων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την πορεία υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια καθώς και υπό ένταξη έργα.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στην ανακατασκευή παιδικών χαρών σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο, σε έργα οδοποιίας και αποχέτευσης. Επιπρόσθετα, ο κ. Φιλίππου αναφέρθηκε στην ανάγκη να προχωρήσει το έργο με το αλιευτικό καταφύγιο, ενώ με σχετική επιστολή του ζητά να υπάρξει τηλεδιάσκεψη με όλους τους παράλιους Δήμους της Αττικής προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση και την καλύτερη ασφάλεια των λουόμενων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο Σαρωνικού επισήμανε πως για τον ίδιο προσωπικά έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα τα ζητήματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής καθώς και με την υγιεινή και ασφάλεια των πολιτών.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.