Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε η νέα ανακαινισμένη πτέρυγα του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του 1ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η πτέρυγα αποτελεί δωρεά του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο” σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο του επετειακού έτους “Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020”.

Στα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, παραβρέθηκαν και πραγματοποίησαν χαιρετισμό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες –Σαλαμίνα 2020» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος και ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός.

 

 

Στα εγκαίνια παρέστησαν o Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Υποδιοικητής της Δεύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας Περικλής Αλεβίζος, ο Πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας Αθανάσιος Μακρής κ.α., ενώ των εγκαινίων προηγήθηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαλαμίνας και Μεγάρων Κωνσταντίνο.

 

 

Τέλος, σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στη νέα πτέρυγα του Κέντρου Υγείας από κ. Ροϊλό, τη Διευθύντρια Παναγιώτα Μπάφα και την Υπεύθυνη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Αγορίτσα Κουλούρη.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ