Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής της ΝΔ, Στέλιο Πέτσα η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής της ΝΔ, Στέλιο Πέτσα, είχε στο γραφείο της η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Ξηντάρας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μάριος Διαγγελάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ελένη Νιαρχάκου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα έργα που προγραμματίζεται να ξεκινήσουν και οι προτεραιότητες της νέας Διοίκησης για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας, του Πικερμίου και των υπόλοιπων ορεινών οικισμών. Η κυρία Τσεβά έδωσε έμφαση στην ανάγκη η Κυβέρνηση να στηρίξει την Τοπική Αυτοδιοίκηση με νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ερχόμενη προγραμματική περίοδο.

Ο κύριος Πέτσας, έχοντας και την εμπειρία από τη θητεία του ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, μετέφερε στους εκπροσώπους της νέας Διοίκησης τις προτάσεις του και συμφώνησε στην ανάγκη συνεργασίας, ώστε να γίνουν πράξη τα έργα και οι δράσεις που περιμένουν οι κάτοικοι σε ολόκληρη την Ανατολική Αττικής.

Τέθηκε ακόμη το θέμα της λειτουργίας του νέου Παιδικού Σταθμού στο Πικέρμι, ειδικά σε ό,τι αφορά στη στελέχωσή του και την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου, θέματα στα οποία ο κ. Πέτσας προσέφερε συμβουλές και κατευθύνσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ