Ελάτε στην παρέα μας

Ραφήνας - Πικερμίου

Με απινιδωτές εφοδιάστηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εννέα απινιδωτές εφοδιάστηκαν οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου. Με την παραλαβή των απινιδωτών ολοκληρώθηκε η διαδικασία που είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο με την απόφαση 614/2021 του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ε. Μπουρνούς, ώστε να εξοπλιστούν για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, με βάση την κείμενη νομοθεσία και κατόπιν όλων των απαραίτητων ενεργειών, ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των εννέα (9) απινιδωτών για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η χρήση των απινιδωτών θα γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό ενώ εν ευθέτω χρόνο και μετά την πάροδο της υγειονομικής κρίσης, προβλέπεται η εκπαίδευση τριών ατόμων ανά απινιδωτή.

Με την παραλαβή των εννέα (9) απινιδωτών ολοκληρώνεται η διαδικασία που είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο με την απόφαση 614/2021 του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς, ώστε να εξοπλιστούν για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Συνεχίζουμε βελτιώνοντας καθημερινά τις αθλητικές υποδομές μας, δημιουργώντας παράλληλα ασφαλέστερες συνθήκες άθλησης για τα παιδιά μας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ