Ελάτε στην παρέα μας

Ραφήνας - Πικερμίου

Ενημερωτική συνάντηση με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια πολύ γόνιμη και αποδοτική συνάντηση με την Πρόεδρο και την Ταμία της την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, τις κυρίες Τζέλα Παπαθανασίου και Διονυσία Παπασπύρου, είχε το Σάββατο 17/3/2024 η συντονίστρια της Κύριας Ερευνητικής Ομάδας του Έργου «Πικέρμι 123», Ζωγραφιά Γιακουβάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων με τις εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων σχετικά με το Ερευνητικό Έργο «“Πικέρμι 123”: Δημιουργία Εμβληματικού Θεματικού Πάρκου Παλαιοντολογίας, στη Δημοτική Ενότητα Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, έργο παγκόσμιας σημασίας, με ανάδειξη της Ταυτότητας Τόπου και χαρακτηριστικά Καινοτόμου Σχεδιασμού τετραπλής έλικας».

Η συζήτηση τροφοδότησε την έρευνα με καίρια στοιχεία για το σχεδιασμό του Εμβληματικού Θεματικού Πάρκου Παλαιοντολογίας, με τρόπο που να απαντά στις ανάγκες και προτεραιότητες της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων γενιών, ώστε να ανυψωθεί η ποιότητα ζωής μικρών και μεγάλων στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και να αναβαθμιστούν οι προοπτικές για το μέλλον.

Από κοινού σχεδιασμός και υλοποίηση

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό συναντήσεων – διαδραστικών συζητήσεων, με σκοπό την ενεργοποίηση όλων των ελίκων της καινοτομίας τετραπλής έλικας. Επιστημονική κοινότητα, τεχνοκράτες, διοίκηση, εκπαίδευση, άνθρωποι του πνεύματος και ειδικοί, πολίτες, επιχειρήσεις, συλλογικότητες, ΜΜΕ, καλούνται να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν από κοινού το Θεματικό Πάρκο Παλαιοντολογίας στο Πικέρμι, ένα σύγχρονο και εμβληματικό έργο καινοτομίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ