Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Τριήμερο δράσεων για τη Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τριήμερο από τις 19 έως τις 21 Απριλίου, η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης συμμετέχει σε σημαντικές εκδηλώσεις πανελλήνιου και διεθνούς εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της πολυετούς και καλής συνεργασίας με τον Δήμο Νάξου, η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης θα πλαισιώσει την τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί, με αφορμή τη διεξαγωγή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας των ΧΧXΙΙΙ Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024».

Η τελετή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (19/4), ως προς το μουσικό μέρος περιλαμβάνει την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων της Ελληνικής και της Γαλλικής Δημοκρατίας, καθώς και τον Ολυμπιακό Ύμνο.

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, η Φιλαρμονική του Δήμου Πετρούπολης, για μία ακόμη χρονιά, θα συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας, στο οποίο η Φιλαρμονική συμμετέχει με επιτυχία από το 2019.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί, η Φιλαρμονική συμμετέχει στη μεγάλη παρέλαση της έναρξης του Φεστιβάλ, από την Πλατεία Καπνικαρέα μέχρι την Πλατεία Συντάγματος.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, η Φιλαρμονική του Δήμου εμφανίζεται στην απογευματινή συναυλία, στην αίθουσα «Χρ. Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ