Συνολική ανακατασκευή και ανάπλαση των παιδικών χαρών της Πετρούπολης

0
dav

Συνεχίζονται οι εργασίες για την συνολική ανακατασκευή και ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου Πετρούπολης, με σκοπό τη δημιουργία χώρων με σύγχρονο εξοπλισμό και με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, που θα εξασφαλίσουν ξέγνοιαστο και ασφαλές παιχνίδι στα παιδιά της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη πραγματοποιηθεί πλήρης ανάπλαση στις παιδικές χαρές του Προφήτη Ηλία και της οδού Κερασόβου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών της Αγ. Τριάδας και της οδού Πίνδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 θα τεθεί προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο η έγκριση της μελέτης που εκπονήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου για την ανάπλαση των παιδικών χαρών του Αγίου Δημητρίου και της οδού Βούτσαλη, ύψους 465.736,59 ευρώ.
Τέλος, το πολύ σημαντικό αυτό έργο πλήρους παρέμβασης στις παιδικές χαρές της Πετρούπολης θα ολοκληρωθεί με την ανακατασκευή των τεσσάρων παιδικών χαρών στην πλατεία Θέτιδος, στο Γραμμικό Πάρκο, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Καραολή Δημητρίου και στις εγκαταστάσεις στο Ποικίλο.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.