Κοινωνία
Στη 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών ο Δήμος Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης, συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της (Π.Ο.Σ.Ε.Α), που διεξάγεται με τη στήριξη της Περιφέρειας.
Η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2002, με τη φλόγα της αγάπης να διασχίζει το μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, για να «μεταλαμπαδεύσει» το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς της Αιμοδοσίας, από χέρι σε χέρι.
Η συμμετοχή του Δήμου Πετρούπολης στη 18η Λαμπαδηδρομία, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 στο Θέατρο Πέτρας, όπου μετά την “Αφή της φλόγας της Αγάπης” και τον χαιρετισμό των επισήμων, θα ακολουθήσει μια συμβολική διαδρομή -υπό τη μορφή παρέλασης– στο πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Κλειστά αύριο σχολεία της Αττικής. Όσο περνάει η ώρα η λίστα μεγαλώνει… Συνεχής ενημέρωση
-
Αγίας Βαρβάρας3 έτη πριν
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Δήμος Νέας Ιωνίας: Μάχη για την 2η θέση
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
“Κλείδωσε” η πρώτη θέση στο Ηράκλειο Αττικής
-
Κεντρικό Θέμα3 έτη πριν
Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
-
Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης4 έτη πριν
Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
11 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι