Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Ο Nick Waterhouse έρχεται στο «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Nick Waterhouse, o “σωτήρας” της soul, της rhythm & blues και του rock ‘n’ roll, έρχεται στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πρώτη εμφάνιση στο «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας», την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022.

Ο Αμερικανός Nick Waterhouse είναι ένας καλλιτέχνης με το δικό του ιδιαίτερο μουσικό στίγμα και πολλούς Έλληνες θαυμαστές. Δημιουργεί κάτι πραγματικά καινούργιο, εμπνεόμενος από τις πηγές της μουσικής που τις γνωρίζει σε βάθος. Ξέρει πού θέλει να πάει και τι να κάνει. Θέλει να χτίσει ατμοσφαιρικά μουσικά τοπία γεμάτα μπλουζ, τζαζ, R&B και rock ‘n’ roll ρυθμούς. Θέλει να χαρίσει ανόθευτη χαρά!

Ακριβώς γι’ αυτό, οι συναυλίες του Nick Waterhouse αποτελούν μια εμπειρία γεμάτη vintage αισθητική, ρυθμούς rhythm and blues, μελωδίες που “διακτινίζουν” το κοινό στις εποχές των ’50s και των ’60s. Με τη μουσική του, δημιουργεί ένα ξέφρενο rock ‘n’ roll party.

​ Ο ίδιος, σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει για το ελληνικό κοινό: «Οι Έλληνες νιώθω ότι πιστεύουν στη μουσική. Πιστεύουν πως η μουσική έχει τη δύναμη να σε αλλάξει έστω και για μια στιγμή! Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα είναι σαν να πίνω από μια πηγή και το περιμένω με λαχτάρα».

​ Στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί για την προώθηση του τελευταίου του άλμπουμ με τίτλο «Promenade Blue», θα παρουσιάσει τις νέες δημιουργίες του, αλλά και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας του.

Πληροφορίες
​ Θέατρο Πέτρας: Πέμπτη 26 Μαΐου 2022
​ Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 26 ευρώ
Ταμείο: 30 ευρώ
​ Σημεία Προπώλησης:
Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva kiosk Τεχνόπολης, Yoleni’s)

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ