Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Ο Δήμος Πετρούπολης προσφέρει ιατρική & συμβουλευτική υποστήριξη στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης, ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά τη δράση που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά πέρσι, μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής.

Η δράση αυτή που προστέθηκε στις διευρυμένες Υπηρεσίες Κοινωνικής φροντίδας που παρέχει ο Δήμος αφορά:

• Στη γραμμή επικοινωνίας με τους ιατρούς του Δήμου και την διάθεσή τους για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών που θα προκύψουν κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων

• Στη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής (δεδομένου ότι η διαδικασία αυτή για τους μαθητές αλλά και για τις οικογένειες τους είναι ψυχοφθόρα), με στόχο την αντιμετώπιση και διαχείριση των συναισθημάτων που βιώνουν τη συγκεκριμένη περίοδο

Η δράση θα τεθεί σε λειτουργία τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων και θα έχει διάρκεια έως την ημέρα λήξης τους.

Για επικοινωνία με τους ιατρούς του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων, στην τηλεφωνική γραμμή 210 5064063-064-065.

Για επικοινωνία με τη γραμμή Υποστήριξης και Συμβουλευτικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 210 5064073 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9:00 – 13:00.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι έχει διπλασιαστεί ο αριθμός του προσωπικού καθαριότητας στα εξεταστικά κέντρα, ενώ έχει εξασφαλιστεί η προμήθεια εμφιαλωμένων νερών για όλους τους μαθητές – μαθήτριες.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ