Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη (3 Απριλίου) ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη διανομή τροφίμων, για τον μήνα Μάρτιο, με είδη βασικής διατροφής μακράς διάρκειας για τα ωφελούμενα νοικοκυριά της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης.

Τα προϊόντα που διατέθηκαν προήλθαν από ενέργειες δικτύωσης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, καθώς και από τις δωρεές συλλόγων, πολιτών και της κοινότητας με ενέργειες αλληλεγγύης για τη στήριξη της δομής.

Η διανομή διεξήχθη στον χώρο επί της οδού Αγ. Ιωάννου 43 (πλησίον 9ου Νηπιαγωγείου) με προγραμματισμένα ραντεβού, κατόπιν ενημέρωσης των δικαιούχων με γραπτό μήνυμα.

Λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με τίτλο:  «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Θερμές ευχαριστίες δόθηκαν στη «Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων μας»-«ΣΥ.ΒΑ.ΠΕ» για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της με είδη ατομικής υγιεινής, πάνες και μωρομάντηλα.

Για την προσφορά τους με είδη πρώτης ανάγκης, ευχαριστίες δόθηκαν και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης:

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Basketball Team

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

WAVE BASKETBALL ACADEMY

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

το ΚΕΘΕΑ

καθώς και την Εστία Αγάπης «Ο Άγιος Συμεών» που δώρισε γάλατα για τα παιδιά βρεφικής ηλικίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ